Kunst

MOLAF - Museum of longing and failure

Installment no. 19: Salwa Aleryani, Sif Ankergård, Roula Partheniou, and Emma Ilija Wyller

The Museum of Longing and Failure (MOLAF) is an experimental artistic platform established in Bergen in 2010 by the Canadian artists Andrew Taggart and Chloe Lewis. The MOLAF takes shape through a sustained conversation with living artists and collectives, whose contributed sculptural works form the basis of ongoing installations, interventions, publications, and, more recently, the production of new forms.

Since its inception, the MOLAF has made appearances in Bergen, Copenhagen, New York City, Dawson City, Krakow, Leipzig, Amfissa, Trondheim, Vancouver, Berlin, and Toronto. For its 19th iteration, the MOLAF returns to Bergen with an exhibition at USF Verftet featuring new works by Salwa Aleryani, Sif Ankergård, Roula Partheniou, and Emma Ilija Wyller.

molaf.org

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.